Naslovnica Pretraživanje AA
 
MIJO KISIGI

Ponedjeljak 29.05.2017. - 17:45 do 18:30

Naslov predavanja:

Automatizacija u farmaceutskoj proizvodnji

Sažetak predavanja:

Kroz opis standardnog postupka proizvodnje finalnih oblika lijekova, prikazat će se uloga automatizacije u farmaceutskoj proizvodnji. Pliva posjeduje proizvodne pogone s visoko-automatiziranom i robotiziranom tehnologijom, od samog kreiranja radnog naloga, preko proizvodnje, do završne faze paletiziranja kutija. Iako je primarni zadatak inženjeringa podrška kontinuiranoj farmaceutskoj proizvodnji, veliki naglasak stavlja se na svakodnevnu optimizaciju i modernizaciju. Kao jedan od primjera, prezentirat će se projekti virtualizacije automatiziranih procesnih sustava, jednog od aktualnih trendova u današnjoj industriji.

 

Predavači: Mijo Kisegi, Mate Čorić

  

Poduzeće:

 

Životopisi:

 

Mijo Kisegi, mag.ing. el.tehn. inf., 2011. godine na Fakultetu Elektrotehnike i računarstva stječe zvanje magistra struke, smjer Elektrotehnički sustavi i tehnologije. Od 2012. do 2014. godine radio je kao projektni inženjer automatizacije u području rashladnih sustava velikih postrojenja. Trenutno zaposlen u Plivi kao viši inženjer održavanja automatiziranih sustava. Zadužen je za održavanje, upravljanje i nadzor  postojećih sustava proizvodnje te sudjelovanje u projektima ili vođenje projekata optimizacije i modernizacije istih.

 

Mate Čorić, mag.ing. el.tehn. inf., 2014. godine na Fakultetu Elektrotehnike i računarstva stječe zvanje magistra struke, smjer Elektrotehnički sustavi i tehnologije. Trenutno je zaposlen u Plivi kao viši inženjer održavanja automatiziranih sustava. Zadužen je za održavanje, upravljanje i nadzor kritičnih nadzornih sustava, sustava za proizvodnju farmaceutskih voda i HVAC sustava proizvodnih pogona te sudjelovanje u projektima ili vođenje projekata optimizacije i modernizacije istih.