Naslovnica Pretraživanje AA
 

Ponedjeljak 4.6.2018. - 15:25 do 15:45

Naslov predavanja:

Zagreb Smart City

 

Predavač: Sanja Malnar Neralić

 

 

Poduzeće:

 

 

Životopis:

(diplomirani ekonomist, Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Voditeljica Odjela za realizaciju i koordinaciju projekata pametnog Grada - Zagreb smart city, Gradski ured za gospodarstvo, energetiku i zaštitu okoliša.

Sanja Malnar Neralić ima više od 22 godine profesionalnog iskustva u međunarodnim odnosima u području, energetike, poduzetništva i trgovine. Profesionalno iskustvo stjecala je i gradila u privatnom sektoru (5 godina u hrvatskim i međunarodnim poduzećima u međunarodnim odjelima), javnom sektoru (Ministarstvo gospodarstva: 5 godina u Upravi za međunarodnu suradnju kao viši stručni savjetnik, i 1 godinu kao voditelj službe za obnovljive izvore energije, energetsku učinkovitost i nove tehnologije, Sektor za energetiku, Uprava za energetiku i rudarstvo), 7 godina u Ministarstvu vanjskih i europskih integracija (prvi tajnik: Misija RH pri EU u Bruxellesu). Tijekom pregovora o pristupanju RH EU (2006.-2013.g.) zadužena za područja: energetika, atomska energija, poduzetništvo i industrijska politika, vanjski odnosi te EU program CIP (EIP i IEE ).

Od 2014. godine radi u Gradu Zagrebu (viša stručna savjetnica pročelnika, Gradski ured za energetiku, zaštitu okoliša i održivi razvoj (2014-2017), od 01. siječnja 2018. viša stručna savjetnica pročelnice u Gradskom uredu za gospodarstvo, energetiku i zaštitu okoliša. Tijekom rada u Gradu Zagrebu kontinuirano radi na području međunarodne, nacionalne, regionalne i međugradske suradnje, sudjeluje u EU projektima iz područja energetike. Od 08. svibnja 2018. imenovana je Voditeljicom Odjela za realizaciju i koordinaciju projekata pametnog Grada - Zagreb smart city.