Naslovnica Pretraživanje AA
U ORGANIZACIJI:
 

 

 

 

 

 


 
OBAVIJESTI
TOPWEEK - TECHNICAL OPPORTUNITIES WEEK

TOPweek (Technical Opportunities Week) održava se u tjednu od 04. lipnja do 07. lipnja 2018. godine s ciljem okupljanja predavača iz industrije, djelatnika FER-a, studenata i svih zainteresiranih. 

Kroz niz predavanja stručnjaka iz hrvatske industrije s tematikom uspješno provedenih projekata, popratnih postignuća i inovacija cilj je približiti i povezati dvije generacije - sadašnje i buduće stručnjake te poslovnu i akademsku zajednicu. Odabir tema predavanja prati projekte koji otvaraju daljnje razvojne mogućnosti i otvaraju nova znanja čime se u središte priče stavljaju studenti, budući stručnjaci i pokretači, koje se želi upoznati s mogućnostima te povećati entuzijazam za stvaranje i razvoj unutar hrvatske industrije.

Raspored događaja nalazi se ovdje.

Organizatori su različite jedinice Hrvatske sekcije IEEE: Odjel za industrijske primjene, Odjel za energetiku, Young professionals, Studentski ogranak Zagreb uz suorganizaciju Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu, Inovacijskog centra Nikola Tesla te Alumni kluba FER-a.


REPOZITORIJ
PARTNERI
 


PRIJAVA